top of page

Piramide Cone - Heal Your Heart - 35.000 BOVIS

00173
€88,00
Uitverkocht
1
Productgegevens

Orgonite cone HEAL YOUR HEART:

Deze orgonite cone is met de hand gemaakt en daardoor uniek. Elke orgonite maak ik puur op mijn gevoel en intuïtie. Voel en ervaar de kracht van deze orgonite cone.

Een orgonite is een hele mooi krachttool die negatieve energie ombuigt naar positieve energie. Mits deze vrij is van negatieve bronnen en straling. Weet wel dat hoe meer negatieve energie in je omgeving zit, het effect minder krachtig zal zijn en de orgonite harder ‘moet’ werken. Een orgonite zorgt voor een fijne energie in de ruimte. Voel zelf waar jij deze oplaadschijf mag neerzetten of neerleggen (je kunt hem namelijk ook op een standaard zetten), alles is goed.

Deze orgonite cone heeft een vortex sticker op de onderkant waardoor hij heel veel negatieve energie aantrekt en transformeert naar positieve. Deze orgonite helpt je om je hart te open. Ze heeft niet voor niets de kleur van het hart chakra. Dit is een echte heler voor het hart.

Deze orgonite cone bevat de volgende edelstenen: Groene aura, Malachiet, Bergkristal en Aventurijn.

Hieronder de werking van deze edelstenen:

Groene Aura:

Helpt je met het verwijderen van de band om jouw hartchakra. Laat je luisteren naar jouw eigen hart. Deze steen brengt je in contact met jouw innerlijke kind. Geeft een natuurlijke impuls en geeft de behoefte aan eerlijkheid en openheid terug. Helpt nieuwetijdskinderen om andere mensen beter te begrijpen. Bij syndroom van Asperger, PDD-NOS en McDD.

Malachiet:

Tegen reuma, gewrichtspijn, hernia en ischias. Bloedzuiverend, bij wonden, kiespijn, bij oogaandoeningen. Helpt je eigen spirituele gaves te ontdekken. Goed voor de ruggengraat en bekken. Helpt ook om hartzeer los te laten, voert negativiteit makkelijker af. In combinatie met magnetiet zeer geschikt voor gewrichtspijnen en sterke vastzittende pijnen.

Bergkristal:

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.

Aventurijn:

Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. De steen absorbeert elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuvervuiling en wateraders. Aventurijn werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en heeft tevens een positieve werking op stress gerelateerde hoofdpijn en migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel blozen.

Heel veel plezier van en met deze krachtpatser.

Hou de orgonite bij thuiskomst even 20 minuten vast om haar helende en krachtige energie in je op te nemen. Deze orgonite hoef je niet meer op te laden of te ontladen. Al onze artikelen inclusief de orgonites zijn geenergetiseerd met onze XOH Generator. Daardoor hebben ze een hele hoge bovis waarde.

Ze is 10cm breed en 6 cm hoog.

Liefs Trudie.

Bewaar dit product voor later
bottom of page