Phi Kristal 12 facet - 184 gram

Art.nr. 00069
€127,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Phi kristal

Phi kristallen, zijn bijzondere healing instrumenten. Ze zijn zeer krachtig doordat ze het licht op een speciale manier focussen. De Phi kristallen verhogen de trilling van lichaam en geest. De kristallen zijn verbonden met liefde, het hartchakra en het verkrijgen van innerlijke balans. Door hun vorm kunnen ze de liefdesfrequenties versterken en versturen. De kristallen kiezen zelf hun gebruiker uit. Als lichtwezen word je vanzelf aangetrokken door het kristal dat jou heeft uitgekozen. De kristallen bezitten intelligentie en kunnen die ook overdragen.

Phi kristal of Vogel kristal kun je ook gebruiken bij meditaties en healingsessies. Je kunt er je eigen intenties inzetten.

Het leren omgaan met de kristallen is een factor. Eigenlijk dien je het kristal te leren kennen. Begin met een contact van 5 minuten en breidt dit langzaam uit. Oude vastgeroeste frequenties lossen op als sneeuw voor de zon en het zelfhelend vermogen zal toenemen.

Afkomst Phi kristallen
Er wordt wel gezegd dat deze kristallen een duidelijke link met Atlantis hebben. Deze zeldzame kristallen werden daar gebruikt omdat deze door hun bijzondere vorm licht konden versterken. Kristallen werden gebruikt om energie op te wekken, maar deze energieën waren zo krachtig dat niet iedereen deze verantwoordelijkheid nog kon hanteren. Doordat men na het vergaan van Atlantis niet meer respectvol met deze energieën om kon gaan zijn ze verdwenen. Ze zijn pas aan het eind van de vorige eeuw weer tevoorschijn gekomen.
De Phi kristallen worden gemaakt van de zuiverste Bergkristal.

Bewaar dit product voor later