top of page

Oplaadschijf - XL - Metatron - 160.000 BOVIS - 17cm

00162
€155,00
Uitverkocht
1
Productgegevens

Orgonite oplaadschijf METATRON XL:

Deze oplaadschijf heeft het symbool van Metatron. Dit is het symbool van aartsengel Metatron die als enigste engel ooit mens geweest is. Hij is de begeleider van de nieuwetijdskinderen. Hij is ook de engel die je helpt met je spirituele groei en ontwikkeling.

Ze heeft lichttaal waardoor deze oplaadschijf een hele hoge bovis waarde heeft. Je kunt jezelf met deze schijf helemaal opladen. Deze schijf bevat lichttaal waardoor deze een enorme hoge bovis waarde heeft.

Deze orgonite oplaadschijf is met de hand gemaakt en daardoor uniek. Elke orgonite maak ik puur op mijn gevoel en intuïtie. Voel en ervaar de kracht van deze orgonite oplaadschijf.

Een orgonite is een hele mooi krachttool die negatieve energie ombuigt naar positieve energie. Mits deze vrij is van negatieve bronnen en straling. Een orgonite zorgt voor een fijne energie in de ruimte. Voel zelf waar jij deze oplaadschijf mag neerzetten of neerleggen (je kunt hem namelijk ook op een standaard zetten), alles is goed.

Deze orgonite oplaadschijf bevat de volgende edelstenen: Opaliet, Bergkristal, Blauwe Apatiet, Groene Aventurijn, Hematiet, Zonnesteen en Unakiet.

Hieronder de uitleg van de werking van de edelstenen:

Opaliet:

Opaliet wordt ook wel Zeeopaal of Opaline genoemd en is een echte nieuwetijdssteen die goed resoneert bij gevoelige mensen en kinderen. Opaliet wordt gemaakt door Opaal te verhitten en is dus een kunstmatige steen maar daardoor niet minder effectief. Opaliet is een echte alles healer en bevordert het lichamelijk zelfgenezend vermogen. Het heeft een zuiverende werking en helpt bij infecties. Opaliet helpt je ontspannen, maakt je hoofd helder en geeft verlichting bij hoofdpijn.

Opaliet heeft een vrolijke energie en stabiliseert stemmingswisselingen. Deze steen nodigt uit tot zelfreflectie en doet dit met een zachte energie. Opaliet is een steen die je zelfvertrouwen bevordert zodat je meer in je kracht komt te staan en makkelijk om kunt gaan met nieuwe situaties. Het is een heerlijke steen om te gebruiken tijdens meditaties. Het geeft een gevoel van geborgenheid, veiligheid en harmonie.

Bergkristal:

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.

Blauwe Apatiet:

Blauwe Apatiet is een blije steen, hij stimuleert en zuivert het derde oog, zorgt voor inzichten en stimuleert heldere en paranormale vermogens. Het is een steen van spirituele afstemming. Blauwe Apatiet verdiept meditatie, wekt de kundalini op en draagt bij aan communicatie en zelfexpressie op alle niveaus. Onder je kussen stimuleert het je visionaire staat en ondersteunt het lucide dromen en astraal reizen. In dromen helpt het je creatieve oplossingen te vinden voor problemen. Apatiet stimuleert creativiteit en het intellect en heft verwarring op. De trilling van dit kristal trekt ‘blauwe wezens’ van andere werelden aan, waardoor je makkelijker contact met hen kan maken. Ook krachtig om te gebruiken bij het terug gaan naar herinneringen uit vorige levens of levens uit andere dimensies omdat de steen toegang geeft tot de Akasha kronieken en je eigen zielspatronen. De steen leidt tot openheid en sociale flair en ondersteunt hyperactieve en autistische kinderen. De steen verzacht verdriet en woede, ondersteunt bij het helen van botten en stimuleert de vorming van nieuwe cellen. De steen onderdrukt honger en verhoogt de snelheid van de stofwisseling en moedigt gezond eten aan. Apatiet helpt tevens de bloeddruk te verlagen en is goed voor de klieren. Blauwe Apatiet ondersteunt mensen die hoogtevrees hebben.

Groene Aventurijn:

Groene Aventurijn is een steen van voorspoed, optimisme en levenslust die ons helpt om met vertrouwen en speelsheid door veranderingen en uitdagingen te gaan. Dit is een steen van voorspoed en geluk die ons helpt om het positieve in alles te zien. Je hoeft deze niet per se te dragen, maar een steen in je huis straalt deze energie al uit. Groene Aventurijn helpt ons om oude patronen die ons hoogste goed niet meer dienen achter ons te laten en om in balans te komen, ook ondersteunt de steen emotioneel en fysiek herstel. Deze kan ons helpen om bewust te worden van wat er achter (ziekte) processen, gekwetste emoties en relatieproblemen ligt, waardoor we veranderingen kunnen aanbrengen in ons leven en daardoor een gelukkiger leven creëren. De steen helpt geduldig en tolerant te zijn, bevordert mededogen en inlevingsvermogen en geeft rust en troost. Aventurijn helpt je te leven vanuit je hart en yin en yang in balans te brengen. Groene Aventurijn heeft een sterke band met Moeder Aarde en het Devische rijk. Fysiek werkt deze steen ondersteunend op het hart, de thymus en de bloedvaten. Maar ook ondersteunend bij stressklachten zoals stotteren, hoofdpijn, migraine, slecht slapen en nachtmerries. Kan verlichting geven bij allerlei huidaandoeningen.

Hematiet:

Hematiet werkt aardend, beschermend en harmoniserend. De steen geeft zelfvertrouwen, vergroot het zelfrespect en de overlevingsdrang en versterkt de wilskracht. Het verbetert de concentratie en het geheugen. Het is een goede steen om te dragen als hulp bij verslavingen en dwangstoornissen. Hematiet stimuleert de opname van ijzer en de vorming van rode bloedlichaampjes. Hematiet heeft een krachtige werking op het bloed en helpt bij problemen met de bloedsomloop, zoals bloedarmoede, aambeien en neusbloedingen. Het werkt eveneens bij kramp in de benen en bij slapeloosheid.

Zonnesteen:

Deze vreugdevolle steen zorgt voor een goed humeur en verscherpt de intuïtie. Hij dankt zijn schittering aan kleine plaatjes hematiet en goethiet die in de steen besloten liggen. Deze steen brengt warmte, vreugde, openheid en welwillendheid en de herstellende kracht van de zon in je dagelijkse leven. Hij geeft geluk, voorspoed, persoonlijke macht, vrijheid en verruimd bewustzijn en het vermogen om anderen met zegeningen te overladen. Dit zijn ook eigenschappen die een leider zou moeten bezitten, daarom ideaal voor iedereen die zich tot een leidersrol geroepen voelt. Het is een alchemistische steen, de energie lijkt op een hoorn des overvloeds die je helpt bij alles waar je behoefte aan hebt of naar verlangt. De steen werkt als een natuurlijk antidepressivum, goed bij winterdepressie. Ook goed bij mensen die zich verwaarloosd of gediscrimineerd voelen. Hij geeft een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Zij die angstig zijn en aan zichzelf twijfelen zullen ontdekken dat zonnesteen gevoelens van onwaardigheid kan wegnemen die verhinderen dat je volledig degene wordt die je bent. Zonnesteen is yang en is heel fijn bij Maansteen die yin is, geeft een schitterende harmonie met elkaar. Goed op de zonnevlecht en het tweede chakra. Brengt harmonie in alle organen, ondersteunend bij maagzweren, reumatiek en algemene pijnen. Stimuleert creativiteit en seksualiteit. Verwarmende steen die de stofwisseling, de spijsvertering en de vitaliteit versterkt. Ook ondersteunend bij hormonale onbalans.

Unakiet:

Sterkt de geest, geeft geduld. Voor betere conditie, sterkt de lever en de milt. Tegen galtekort, tegen braakneigingen. Maag versterkend. Geneest het hart. Laat je weer genieten van het leven. Zorgt ervoor, dat je gaat uiten, loslaten wat je op je lever hebt.

Heel veel plezier van en met deze krachtpatser.

Hou de orgonite bij thuiskomst even 20 minuten vast om haar helende en krachtige energie in je op te nemen. Deze orgonite hoef je niet meer op te laden of te ontladen. Al onze artikelen inclusief de orgonites zijn geenergetiseerd met onze XOH Generator. Daardoor hebben ze een hele hoge bovis waarde.

Liefs Trudie.

Bewaar dit product voor later
bottom of page