top of page

MerKaBa Bergkristal klasse A - 76 gram

00020
€27,98
Uitverkocht
1
Productgegevens

Merkaba

Mer betekent universele goddelijke bron, Ka betekent bewustzijn (of hogere zelf) en Ba is lichaam. Daarom spreken we ook over een lichtlichaam. Het geeft energetische bescherming en helpt om spiritueel te groeien. Het bestaat uit een piramide-driehoek met de punt omhoog en een piramide-driehoek met de punt naar beneden. Een ervan heeft een punt naar voren en de andere naar achteren.

Door op de juiste manier gebruik te maken van de MerKaBa via geometrische figuren kun je enorm krachtige energie ervaren. Dat komt omdat de geometrie in een rechtstreekse verbinding staat met het universum. De MerKaBa heeft een onuitputtelijke bron van liefde.

Je kunt op verschillende manieren met de MerKaBa werken. Bijvoorbeeld bij healingen of meditaties. Let op zorg voor een schone basis bij jezelf en in je leef/werk omgeving. Dit houdt in dat je vrij bent van negatieve energieēn en dat er geen energetische bronnen in je omgeving aanwezig zijn.

Gebruik de MerKaBa bijvoorbeeld om:

  • Astraal reizen naar andere dimensies
  • Ter bescherming van jezelf of je klant
  • Om je energie te reinigen
  • Healingen uit te voeren
  • Je energie te versterken

De mogelijkheden met de MerKaBa hangen samen met de bewustzijnslagen in de kosmos waarmee je werkt en je eigen bewustzijn. Hoe vaker je ermee werkt hoe meer je er mee kunt doen.


Bergkristal

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.

Bewaar dit product voor later
bottom of page