top of page

Gaia - Mother of Dragons - 75.000 BOVIS

00195
€88,00
Uitverkocht
1
Productgegevens

Dit is orgonite GAIA- MOTHER OF DRAGONS:

Als symbool heeft ze onderin een gouden draak. Draken komen op je pad als je met hun energie mag gaan werken. Ze nodigen je uit om met hun wijsheid en energie aan de slag te gaan. Vanuit je eigen kracht en met behulp van de kracht uit moeder aarde.

Deze orgonite moeder gaia is met de hand gemaakt en daardoor uniek. Elke orgonite maak ik puur op mijn gevoel en intuïtie. Voel en ervaar de kracht van deze prachtige orgonite gaia.

Een orgonite is een hele mooi krachttool die negatieve energie ombuigt naar positieve energie. Weet wel dat hoe meer negatieve energie in je omgeving zit, het effect minder krachtig zal zijn en de orgonite harder ‘moet’ werken. Een orgonite zorgt voor een fijne energie in de ruimte. Voel zelf waar ze mag komen staan, alles is goed.

Deze orgonite Gaia Mother of Dragons bevat de volgende edelstenen: Eldariet, Boom Agaat, Groene Aventurijn en Paua Opaal.

Hieronder de werking van deze edelstenen:

Eldariet:

Voor het doorbreken van angsten en paniekaanvallen, tegen onzekerheid, angstneurose. Helpt aarding en genezing van bovengenoemde klachten. Geeft moed en doorzettingsvermogen. Bouwt zelfvertrouwen op zorgt ervoor dat je doorgaat. Leert je nee te zeggen. Sjamanensteen. Ondersteunt de genezer in het mens zijn.

Boom Agaat:

Sterk aardende en kalmerende steen die een veilig gevoel in de moeilijkste situaties geeft en bescherming biedt tegen negatieve zaken. Hij geeft kracht en helpt je om onplezierige omstandigheden standvastig en gelaten het hoofd te bieden en de gave van het hart te vinden. Deze steen bevordert een positief ego. Boomagaat is een nuttige aardegenezer en is uitstekend voor planten en bomen. Hij zorgt voor een krachtige verbinding met de voedende energie en natuurgeesten, herstelt en revitaliseert levenskracht en doorzettingsvermogen. Deze steen zorgt voor een goede verstandhouding met alle levende wezens. Plak de steen gedurende een nacht op de thymus als je immuunsysteem verzwakt is en je vatbaar bent voor infecties.

Groene Aventurijn:

Groene Aventurijn is een steen van voorspoed, optimisme en levenslust die ons helpt om met vertrouwen en speelsheid door veranderingen en uitdagingen te gaan. Dit is een steen van voorspoed en geluk die ons helpt om het positieve in alles te zien. Je hoeft deze niet per se te dragen, maar een steen in je huis straalt deze energie al uit. Groene Aventurijn helpt ons om oude patronen die ons hoogste goed niet meer dienen achter ons te laten en om in balans te komen, ook ondersteunt de steen emotioneel en fysiek herstel. Deze kan ons helpen om bewust te worden van wat er achter (ziekte) processen, gekwetste emoties en relatieproblemen ligt, waardoor we veranderingen kunnen aanbrengen in ons leven en daardoor een gelukkiger leven creëren. De steen helpt geduldig en tolerant te zijn, bevordert mededogen en inlevingsvermogen en geeft rust en troost. Aventurijn helpt je te leven vanuit je hart en yin en yang in balans te brengen. Groene Aventurijn heeft een sterke band met Moeder Aarde en het Devische rijk. Fysiek werkt deze steen ondersteunend op het hart, de thymus en de bloedvaten. Maar ook ondersteunend bij stressklachten zoals stotteren, hoofdpijn, migraine, slecht slapen en nachtmerries. Kan verlichting geven bij allerlei huidaandoeningen.

Paua Opaal:

Helpt je om luchtiger in het leven te staan en geeft je een positieve blik op het leven. Deze steen kan je een soort vakantiegevoel geven. Paua opaal helpt je rust en vrijheid te vinden.

Hou haar bij thuiskomst even 20 minuten vast om haar helende en krachtige energie in je op te nemen. Deze orgonite hoef je niet meer op te laden of te ontladen. Al onze artikelen inclusief de orgonites zijn geenergetiseerd met onze XOH Generator. Daardoor hebben mijn orgonites ook een hele hoge bovis waarde.

Liefs Trudie.

Bewaar dit product voor later
bottom of page