top of page

Dome - XL - Blue Dragon - 65.000 BOVIS - 9cm

00180
€77,00
Uitverkocht
1
Productgegevens

Orgonite dome XL BLUE DRAGON:

Deze orgonite bevat als symbool een multicolor draak. Wanneer draken op je pad komen nodigen ze je uit om met hun energie te gaan werken. Draken komen niet voor niets op je pad. Het zijn hele slimme wezens en hebben heel veel kennis waarmee ze jou willen helpen.

Deze orgonite dome is met de hand gemaakt en daardoor uniek. Elke orgonite maak ik puur op mijn gevoel en intuïtie. Voel en ervaar de kracht van deze orgonite dome.

Een orgonite is een hele mooi krachttool die negatieve energie ombuigt naar positieve energie. Een orgonite zorgt voor een fijne energie in de ruimte, mits deze schoon is van negatieve bronnen en straling. Voel zelf waar ze mag komen staan, alles is goed.

Deze orgonite dome bevat de volgende edelstenen: Paua Opaal, Blauwe Apatiet, Blauwe Howliet.

Hieronder de werking van deze edelstenen:

Paua Opaal:

Helpt je om luchtiger in het leven te staan en geeft je een positieve blik op het leven. Deze steen kan je een soort vakantiegevoel geven. Paua opaal helpt je rust en vrijheid te vinden.

Blauwe Apatiet:

Blauwe Apatiet is een blije steen, hij stimuleert en zuivert het derde oog, zorgt voor inzichten en stimuleert heldere en paranormale vermogens. Het is een steen van spirituele afstemming. Blauwe Apatiet verdiept meditatie, wekt de kundalini op en draagt bij aan communicatie en zelfexpressie op alle niveaus. Onder je kussen stimuleert het je visionaire staat en ondersteunt het lucide dromen en astraal reizen. In dromen helpt het je creatieve oplossingen te vinden voor problemen. Apatiet stimuleert creativiteit en het intellect en heft verwarring op. De trilling van dit kristal trekt ‘blauwe wezens’ van andere werelden aan, waardoor je makkelijker contact met hen kan maken. Ook krachtig om te gebruiken bij het terug gaan naar herinneringen uit vorige of paralelle levens omdat de steen toegang geeft tot de Akasha kronieken en je eigen zielspatronen. De steen leidt tot openheid en sociale flair en ondersteunt hyperactieve en autistische kinderen. De steen verzacht verdriet en woede, ondersteunt bij het helen van botten en stimuleert de vorming van nieuwe cellen. De steen onderdrukt honger en verhoogt de snelheid van de stofwisseling en moedigt gezond eten aan. Apatiet helpt tevens de bloeddruk te verlagen en is goed voor de klieren. Blauwe Apatiet ondersteunt mensen die hoogtevrees hebben.

Blauwe Howliet:

Het is een sterk aardende steen die je helpt om met beide benen op de grond te blijven staan. Het mineraal Howliet werkt ontspannend en goed tegen stress. Hij beschermt je tegen nachtmerries en geeft verlichting bij spanningshoofdpijn. Howliet heelt huidwondjes en verlicht huidirritatie en verminderd de jeuk bij insectenbeten. Howliet helpt tegen slapeloosheid en bevordert de opname van calcium voor de botten en gewrichten. De steen om ook woede en boosheid onder controle te krijgen. Het mineraal Howliet helpt om de hersenhelften te harmoniseren en bevordert de Intuïtie en creativiteit. Hij ondersteunt het geheugen en helpt je bij het studeren. Hij maakt je leergieriger. Howliet brengt geduld en verdraagzaamheid met zich mee. Het mineraal Howliet versterkt nagels en tanden. Howliet gebruik je bij meditatie, astrale reizen en hij helpt je om contact te maken met vorige levens. Hij kan op het lichaam gedragen worden en bij woedeaanvallen in de hand gehouden worden, dit zal een kalmerende werking hebben (wel erna goed reinigen). Leg de steen naast je bed of onder je kussen wanneer je last hebt van slapeloosheid.

Hou haar bij thuiskomst minimaal 20 minuten in je handen om haar kracht en energie in jouw lichaam op te nemen. Er gaat van alles gebeuren. Ze is extra krachtig doordat ze is opgeladen en geenergetiseerd door onze XOH Generator. Ze heeft een enorme hoge bovis waarde hierdoor. Deze orgonite dome blijft daarom haar kracht behouden.

Liefs Trudie.

Bewaar dit product voor later
bottom of page