top of page

Beschermengel in lijstje - 8x6 cm

00065
€4,48
Uitverkocht
1
Productgegevens

Beschermengel: Een beschermengel is een speciale engel die jou bijstaat, begeleidt en beschermt tegen alle negatieve energieën of die je behoedt voor misstappen in je leven. Andere namen zijn engelbewaarder, wachtengel of bewaarengel.
Ook deze kun je jouw beschermengel aanroepen, net als een god of godin of je gids. Beschermengelen zijn onzichtbare begeleiders van onze Ziel die samen met onze Ziel proberen de lijn van onze levensdoelstelling aan te houden.

Wij mensen dwalen in ons leven nogal eens af. Beschermengelen voel je of ervaar je. Zo kan het zijn dat je ineens een bepaald prettig of onprettig gevoel krijgt, terwijl je helemaal alleen bent. Ineens inzicht verkrijgen hoort hierbij. Je snapt ineens waarom iemand boos op je is. Reacties als gevolg op een beschermengel ervaring als; “wat ben ik toch een rund geweest” kunnen hierbij horen. Waar komt ineens dat inzicht vandaan? Ook komen lichamelijke ervaringen voor. Je voelt ineens dat iemand een hand op je schouder legt of in je oor blaast, terwijl er niemand bij je is.

Ook in je dromen kun je contact krijgen met je beschermengel. Of zomaar op straat als iemand iets tegen je zegt uit het niets en dit een hele waardevolle boodschap blijkt te zijn. Maar als je een vraag wilt stellen hierover is diegene al lang weg… Zij zijn er altijd voor ons.

Bewaar dit product voor later
bottom of page