top of page

Bear - M - Yellow - 35.000 Bovis

00191
€44,00
Uitverkocht
1
Productgegevens

Orgonite YELLOW BEAR:

Dit orgonite beertje is met de hand gemaakt en daardoor uniek. Elke orgonite maak ik puur op mijn gevoel en intuïtie. Voel en ervaar de kracht van dit lieve orgonite beertje.

Een orgonite is een hele mooi krachttool die negatieve energie ombuigt naar positieve energie. Een orgonite zorgt voor een fijne energie in de ruimte, mits deze schoon is van negatieve bronnen en straling. Voel zelf waar ze mag komen staan, alles is goed.

Dit orgonite beertje bevat de volgende edelstenen: Citrien en Gele Calciet.

Hieronder de werking van deze edelstenen:

Citrien:

Citrien is een zonnige en verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten en fobieën en zelfdestructief gedrag te overwinnen. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen. De steen maakt creatief en bevordert zelfexpressie en helpt om conflicten binnen een groep op te lossen. Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s. Ook fysiek zorgt de steen voor energie. Het stimuleert de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de maag, milt, alvleesklier en darmen. Ook helpt citrien bij infecties van de nieren en blaas, verbetert het de bloedcirculatie en helpt het mensen met chronisch vermoeidheidssyndroom.

Gele Calciet:

Vergroot wilskracht en geeft een enorme energie boost. De stenen brengen een harmonieuze rust, ontspanning terwijl een direct contact met de hoogste spirituele energieen wordt gelegd. De hogere zelf wordt gestimuleerd. Ideaal voor op het 7e chakra (kruin, overgave & geloof) en het 3e chakra (solar plexus, zonnevlecht, gevoelswarmte). Gele Calciet kan dus uitstekend worden gebruikt voor het afstemmen voor consulten, visioenen of meditaties. Verder geeft het de ziel rust. Het is een hele fijne steen voor iedereen.

Hou haar bij thuiskomst even 20 minuten vast om haar helende en krachtige energie in je op te nemen. Deze orgonite hoef je niet meer op te laden of te ontladen. Al onze artikelen inclusief de orgonites zijn geenergetiseerd met onze XOH Generator. Daardoor hebben de orgonites een hele hoge bovis waarde.

Liefs Trudie.

Bewaar dit product voor later
bottom of page