top of page

Axiatonale Reconnect Healing Methode opleidingsdag

00109
€450,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Opleidingsdag Axiatonale Reconnect Healing Methode©®

Onze coachees en KISS-Members betalen €300,- ipv €450,- neem contact met ons op voor meer info

Met trots presenteren wij onze nieuwe healing methode. Ontwikkelt voor Touch of KISS door Gerard en Trudie Kissen. Deze healing methode wordt afgekort als ARhM.

Deze healing methode is ontstaan na vele jaren werken met bestaande methodes in onze praktijk Touch of KISS. Tijdens onze behandelingen merkten we dat we niet diep genoeg konden gaan.

Naar onze mening brachten de bestaande methodes ons onvoldoende bij kern van de issues van onze klanten. Doordat we niet diep genoeg kwamen werden meerdere behandelingen noodzakelijk. Telkens weer breiden we de bestaande methodes uit of voegden onderdelen toe. Tot het tijd werd om het helemaal anders te gaan doen.

ARhM bestaat in de kern uit twee onderdelen die om en om worden toegepast. Het eerste onderdeel is het opnieuw verbinden van de lichaamseigen energie banen (Axiatonale lijnen) met het netwerk van energie banen van het Universum. Jij als individu sluit naadloos aan op het netwerk en wordt opnieuw onderdeel van het oneindige geheel. We realiseren hiermee een optimale doorstroming van de energie in je lichaam, waardoor we energie die ons niet meer dient makkelijker kunnen loslaten.

Het tweede deel van ARhM is het daadwerkelijk aanpakken van vastzittende overtuigingen, blokkades, trauma’s en emoties. Dit tweede deel bestaat uit 3 onderdelen en richt zich op de verdeling van onze hersenen.

  • Het bovenste deel van de hersenen waar patronen, overtuigingen, aangeleerd en/of gewenst gedrag, oordelen en vooroordelen zijn opgeslagen.
  • Het onderste deel van de hersenen waar emoties, trauma’s en emotionele blokkades zijn opgeslagen
  • Hier worden de bovenste en onderste hersenhelften op elkaar afgestemd en terug in balans gebracht.

ARhM is erop gericht om je als individu weer onderdeel te laten zijn van het grotere geheel. Hiermee wordt het zelf herstellend vermogen van je eigen lichaam hersteld en gemaximaliseerd, Uit de praktijk blijkt dat ARhM veel dieper gaat en het effect duidelijk voelbaar is tijdens de sessies. De behandelingen hebben veel meer resultaat.

Wil je meer info, neem dan contact met ons op: gerard@touchofkiss.nl of bel met 0655103385


Bewaar dit product voor later
bottom of page