top of page
 • Ik ben een startende spirituele ondernemer, is KISS-Start dan iets voor mij?"
  Als startend spiritueel ondernemer is KISS-Start zeker iets voor jou. Het gaat je helpen om te groeien op persoonlijk vlak. Je leert nog meer te vertrouwen op je spiritualiteit. Je ontwikkelt je intuïtie en je leert de juiste vragen te stellen. Je krijgt tools om je zelf en daarmee je business te ontwkkelen en naar een next level te tillen.
 • In ben geen ondernemer, heb ik dan iets aan KISS-Start"
  Jazeker! met dit programma leer je omgaan met jou spiritueliteit en je spirituele gaven. Je leert om jouw spirituele gaven te herkennen en te omarmen. De groei die je hierbij doormaakt helpt je om rust te vinden op je pad nar de toekomst. Het helpt je om keuzes die je mag gaan maken helder te krijgen en daadwerkelijk keuzes te maken.
 • Hoeveel tijd mag ik aan KISS-Start besteden?
  Het online programma duurt 6 weken. Elke week iwordt een module behandeld. Je krijgt elke week een mail met het betreffende deel van het werkboek en online komt de module beschikbaar. Per week besteed je minimaal 1 uur tijd aan de opdrachten. Feit is wel dat hoe meer tijd jij aan het programma KISS-Start besteed, hoe meer resultaat je zult zien. Stel je zelf de vraag; In hoeverre ben jij bereid om in jezelf te investeren? Je hebt de eerste stap gezet door dit programma te volgen, nu mag je doorzetten en de volgende stappen ook gaan zetten.
 • Wat gebeurdt er na 6 weken, wanneer het programma is afgerond?"
  KISS-Start duurt 6 weken. Als deelnemer wordt je toegevoegd aan een besloten Facebook groep. In deze groep zijn alleen de overige deelnemers aangemeld die ook met deze ronde meedoen. Je hebt toegang toe de modules totdat de eerst volgende ronde weer start. Uiteraard mag je je daar weer opnieuw voor aanmelden.
 • Ik ben een man, is KISS-Start ook iets voor mij?"
  Hoewel het meerendeel van de deelnemers vrouw is, is deelname door een man ook zeker mogelijk. Alle onderwerpen zijn relevant voor beide geslachten.
 • Ik doe mee, hoelang kan ik dan over het programma doen?"
  het online programma KIS-Start bestaat uit 6 modules die elk in een week worden behandeld. De doorlooptijd is dus 6 weken. De modules blijven echter toegangelijk tot aan de start van de nieuwe ronde. (4 tot 6 maanden) De mailtjes die je ontvangen hebt en de werkboeken blijven uiteraard voor altijd beschikbaar.
 • Kan ik ook in termijnen betalen?
  Dat kan, stuur me daarvoor een persoonlijk bericht.
bottom of page